pu-pha'polo ® | MEN ONLY ™ dí COLOMBIAN MOSQUITO


Filosofie | pu-pha' MEN Colombia

Pu-pha'polo is gecreëerd in Cúcuta, La Capital del Departamento Norte de Santander, een stad in het noordoosten van Colombia, Zuid-Amerika. Aan het eind van de vorige eeuw werden jongeren in Colombia geconfronteerd met een extra niveau van gevaar, van zowel geüniformeerde leden van de veiligheidstroepen als de getolereerde private burgerwachten.

De jeugd spande samen in groepen waarvan de leden zich hebben voorzien in een bepaalde manier om elkaar te groeten. Op deze wijze ontstond de pu-pha’ groet. Pu-pha’ Colombian Mosquito staat voor eer en respect. In het Spaans: "El saludo de la calle" en "El Padre de la República". Pu-pha’polo hanteert deze filosofie vanaf haar start in 2006, in haar beleving en positionering waarmee het modemerk kenmerkend naar buiten komt. Dit uit zich door exclusieve deluxeproducten voor mannen.

Pu-pha’ brengt onder meer deluxe leder, jackets, denim, sweat, t-shirts, poloshirts, cardigan, sneakers, in de nabije toekomst zal het pu-pha’-imperium worden uitgebreid. De ambitie van het merk en haar wens is uit te groeien tot een identiteit speciaal voor de hedendaagse man. Dit door het brengen van een stoer en robuust mode en fashion beeld gebaseerd op Spaans-Colombiaanse gronden. Naast functionaliteit staat identiteit hoog in vaandel.Webshop | shop.pu-pha.com ® | Label

Pu-pha’polo Colombia Menswear is een kledingmerk voor heren. Onze collecties zijn opgebouwd uit diverse producten, onder meer jassen, broeken, jeans en denim, leer, overhemden, truien, vesten, schoenen en sneakers. Het modebeeld van pu-pha’ wordt gecreëerd, laat zich inspireren en kenmerken door Colombiaanse gronden.

Nu het online kopen van kleding in opkomst is zullen wij vanuit onze webshop producten aanbieden als service naar de consument. Op deze wijze is het mogelijk uzelf te voorzien van de laatste mode en fashiontrends welke u niet aantrof in uw dichtstbijzijnde boetiek en/of kledingshop. Wanneer uw winkelier uw maat niet meer beschikbaar heeft of het product is uitverkocht, is het hopelijk voor u beschikbaar in onze webshop.

In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht om producten te bezichtigen en te bestellen. Wij streven naar leveringen binnen 24 uur, gratis verzenden binnen Nederland en België, de voorwaarden hiervoor zullen worden vermeld in de webwinkel.

Buy Today, wear tomorrow and have fun with your product!

Visit our online Flagship store 24 hours a day at: pu-pha'polo ®

MEN ONLY ™ dí COLOMBIAN MOSQUITO